Servei de psicologia online

La meitat de les persones, al llarg de la nostra vida patirem un problema de salut mental, agorafòbia, depressió, ansietat, crisis d’angoixa, fòbies, trastorns del son, obsessions, trastorn obsessiu compulsiu (TOC), problemes de parella... aquestes patologies les persones les viuen molts cops com una debilitat i tenen reticència a buscar ajuda professional.

A la consulta de psicologia i salut PSEDAS aportem solució a aquestes patologies. Gràcies al nostre sistema d’atenció psicològica online, a distància, còmodament en la intimitat de cada un, amb la pròpia tauleta, ordinador o smartphone, l'únic que cal es disposar d’un dispositiu amb càmera i micròfon, amb tècniques ben adaptades al sistema de vídeoconferència, missatgeria instantània i correu electrònic, amb tecnologia pròpia, xifrada, sense la necessitat d'instal·lar cap programa extra, en tot l’ample del territori de parla catalana.

Psicòlegs online altament qualificats

Els professionals que visiten i fan psicoteràpia online són els mateixos psicòlegs que fan les visites presencials als nostres centres de consulta en psicologia a Manresa, Solsona i Barcelona.

A Psedas oferim psicoteràpia a distància igual d'eficaç que la presencial. L’eina de diagnostic en la intervenció psicològica i psiquiàtrica és l’entrevista en el cara a cara i com a complement els tests. A diferència d’altres especialitats mèdiques, no es realitzen exploracions físiques, fisiològiques ni analítiques, i això fa molt avantatjosa la intervenció a distància en psicologia, i pràcticament al mateix nivell de la intervenció sanitària presencial.

A Clínica PSEDAS garantim el diagnostic i tractament de psicologia en línia

Som una gran alternativa a les visites presencials, gràcies al fet de poder veure al pacient amb totes les seves expressions de la cara, corporals i mans.
La psicoteràpia a distància suposa avantatges respecte a les visites presencials:

Estalvi dels desplaçaments i les conseqüents pèrdues de temps. Malgrat tot, si es desitja es pot alternar les visites virtuals amb les presencials, per això actualment disposem de centres de consulta psicològica a la zona de Barcelona i dues a la zona central de Catalunya, Manresa i Solsona.

Psicoteràpia còmodament en la intimitat i màxima discreció, evitant acudir a la consulta presencial.

Flexibilitat horària per totes les persones amb dificultats per conciliar els seus horaris, oferint atenció en horaris de migdia i nocturns.

Una gran solució per a persones de parla catalana que viuen fora del territori i prefereixen expressar els seus afers íntims en la seva llengua pròpia malgrat ser lluny de casa. També per a persones de parla espanyola que volen rebre atenció psicològica personalitzada per experts terapeutes.

El tractament online és tant simple com una videotrucada. Realitzem tot tipus de tractaments i consultes a distància de diferents transtorns, malgrat que les consultes més habituals, s'emmarquen en les patologies d’angoixa o ansietat, trastorn obsessiu, obsessiu compulsiu, insomni, depressió, fòbia social i agorafòbia, malgrat que es donen tot tipus de tractaments i consultes de diferents trastorns.

Per qualsevol dubte contacta amb nosaltres, pregunta'ns lliurament.

Demana un entrevista personal gratuïta amb nosaltres. Pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, per correu electrònic o trucant si necessites orientació de com concertar aquesta entrevista a distància.